Novinka

Členská schôdza FC Bayern 2018

19/11/2018

 

Celkom 330 mužov a žien pozvalo predsedníctvo nášho klubu na členskú schôdzu, aby ich udelilo čestné uznania za 35, 50, 60 alebo dokonca 70 rokov členstva v FC Bayern Mníchov e.V. 203 z nich sa zhromaždilo v Allianz Aréne 17. novembra. Hviezdou večera bol ale Franz Beckenbauer, ktorý je členom už 60 rokov.

 

Uli Hoeness: „V tomto rýchlo sa meniacom svete, v čase komerčnom, v ktorom preferuje stále vyššie, ďalej a rýchlejšie, kladieme stále veľký dôraz na tradície. Tento klub je klub členov. Je podporovaný členmi. To nás odlišuje od mnohých iných klubov. Toto stretnutie je opäť dôkazom toho, že Bayern je veľká rodina. Uisťujem vás, že v budúcnosti bude ešte veľa čo oslavovať.“

 

Franz Beckenbauer: „Je vždy dobré byť v bavorskej rodine.“

 

Predstavenstvo s Ulim Hoenessom, prof. Dieterom Mayerom (1. viceprezident) a Walterom Mennekesom (2. viceprezident) s potešením privítali čestného viceprezidenta Dr. Fritza Scherera a Bernda Raucha, zástupcov čestnej rady okolo predsedu Gerharda Riedla, mnohých čestných členov a vedúcich oddelení, aby udelili ďalšie ocenenia. Franz Wengenmayer a Hans Antritt dostali cenu za 70 rokov členstva. Helmut Bosch, Josef Pfab, Alfred Wengenmayer a Jakob Meister, podobne ako Beckenbauer oslávili 60-ročné výročie a získali čestné členstvo. Rovnako ako Ludwig Pfirstinger, ktorý sa bohužiaľ nemohol ceremoniálu zúčastniť.

 

Veľký zlatý čestný odznak za 50 rokov členstva dostalo 27 členov, vrátane Adiho Webera, dlhodobého rozhodcu a trénera FC Bayern, ktorý bol tiež vymenovaný čestným členom.

 

Za 35 rokov členstva získalo 169 ľudí zlatý čestný odznak a vlajku. Strieborný čestný odznak (20 rokov členstva) tiež poslali poštou ďalším 3 796 členom. V rámci podujatia bol Frank Ströhl po mnohých rokoch členstva slávnostne prijatý ako hráč, tréner, pokladník a posledný riaditeľ oddelenia hádzanej. Walter Mennekes mu poďakoval za „viac ako desaťročia výnimočného odhodlania“ a odovzdal mu pamätný dres.

 

foto: © www.fcbayern.com

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.