Novinka

V prípravnom zápase zdolávame Olympique Marseille

31/07/2020

 

V prípravnom zápase, ktorý bol súčasťou Audi Football Summit 2020, zdolali naši chlapci Olympique Marseille. V nových dresoch zabezpečil tesné víťazstvo gól Gnabryho v 19.minúte. Pozitívom zápasu bolo aj striedanie v 61.minúte, keď na ihrisko po zranení prišiel Niklas Süle. 

 

FC Bayern – Olympique Marseille 1 : 0 (1 : 0)

 

FC Bayern: Neuer (61. Ulreich ) – Kimmich (61. Odriozola), Boateng (61.Süle), Alaba (46. Hernández), Davies (61. Arrey-Mbi) – Thiago (61. Martínez), Goretzka (46. Tolisso) – Gnabry (61. Cuisance), Müller (46. Coutinho), Perišić (46.Coman) – Lewandowski (74. Zirkzee)

 

Olympique Marseille: Mandanda – Sarr (46. Sakai), González (88. Perrin), Ćaleta-Car (64.Balerdi), Amavi (80. Gueye)– Kamara (80. Lopez) – Thauvin (62. Aké), Sanson (80. Khaoui), Rongier (62. Strootman), Payet (62. Radonjić) – Benedetto (62. Germain)

 

rozhodca: Dr. Felix Brych (Mníchov)

 

gól: Gnabry (19.)

 

žlté karty: bez kariet

 

Povedali po zápase:

 

Hansi Flick: „Iste, mohli sme premeniť jednu alebo dve ďalšie šance, ale som spokojný. Sú to drobnosti, ktoré musíme ešte budúci týždeň trénovať. Bolo pre mňa dôležité vidieť, že tím bol opäť pripravený ísť rýchlosťou, mať intenzitu v hre a vyvíjať tlak na súpera. Aj súper mal šancu. Odohrali sme to veľmi dobre. Bolo dôležité, aby sme nechali loptu v hre. To bolo naozaj dobré. Prvá polovica bola veľmi dobrá. Celkovo som veľmi šťastný. Obrana je základom úspechu. Máme kvalitu v ofenzíve, ale je to o dobrom videní v obrane. Faktom je, že sme v tom veľmi dobrí. Bol to dobrý začiatok, ale túto hru budeme aj tak podrobne analyzovať.“

 

Niklas Süle: „Bol som v tímovom tréningu už niekoľko týždňov a veľa som pracoval, takže dnes som dokonca mohol hrať pár minút. Nebolo to pre mňa ľahké. Trvalo to dlhšie, ako som si myslel. Musel som si dať čas, aby som sa úplne regeneroval. Som rád, že som späť so svojimi spoluhráčmi na ihrisku. Keď hráte svoj prvý zápas po deviatich a pol mesiacoch, je zrejmé, že nie všetky procesy sú v poriadku a nie je to ešte ono, ale cítim sa veľmi dobre, pokiaľ ide o kondičnú úroveň. Pracoval som dobre. Teraz samozrejme potrebujem minúty na to, aby som sa vrátil k svojej starej sile a potom v nasledujúcich týždňoch urobím ďalší krok vpred. Keď budem potrebný budem pripravený.“

 

foto: © www.fcbayern.com

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.